Ditët e mjedrës po afrohen…

Edhe këtë vit, Shoqata Nacionale “Mjedra e Kosovës” po organizon aktivitetin “Ditët e Mjedrës” për herë të tretë rradhazi. 🌱🧑‍🌾👩🏼‍🌾

📈♻️ Qëllimi i këtij aktiviteti është promovimi i sektorit të mjedrës, prezantimin e sfidave të fermerëve të këtij sektori si pasojë e ndryshimeve klimatike si dhe rritjen e vetëdijës së konsumatorëve për dobitë shëndetësore të konsumimit të këtij fruti. 🌍

📅Data: 27 Qershor, 2024

📍 Vendi: Shterpcë

Ky aktivitet do të organizohet më kuadër të projektit #EREA të financuar nga ADA Austriake dhe i implementuar nga Caritasi Zvicerian.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top