Boronicë

Njoftim/Ditë fushore – Krasitja e boronicës

27 shkurt 2024 ora: 11:00 – BerryKode në Maxhunaj, Vushtrri Shoqata Nacionale “Mjedra e Kosovës”, në bashkëpunim me pemishten e boronicës “BerryKode” në Maxhunaj, Vushtrri, dhe me #mbështetjen e GIZ përmes projektit “Entrepreneurship Promotion” organizojnë ditën fushore për krasitje të boronicës. Demonstrimet e krasitjes në kultivarë dhe mënyra të ndryshme të kultivimit do të udhëhiqen …

Njoftim/Ditë fushore – Krasitja e boronicës Read More »

Scroll to Top